Instantbird 1.5

1
78

Instantbird е нов проект на Mozilla Foundation и представлява безплатна програма с отворен код за незабавни съобщения. В приложението е обърнато специално внимание върху защитата на личната информация, като разработчиците му гарантират, че не събират лични данни на потребителите и че в програмата няма да има досадни реклами. Според авторите на проекта, приложението се свързва със сървърите на Mozilla само за проверка за обновления и изпращане на доклади при срив. За свързване с различните чат-мрежи програмата залага на енджина libpurple, който използва и добре познатият Pidgin.
С Instantbird ще можете да общувате в мрежите на: AOL Instant Manager (AIM), Windows Live Messenger (MSN), Yahoo Messenger, Google Talk, XMPP, Jabber, Twitter, Facebook Chat, IRC, и ICQ. На сайта на разработчика се предлагат и разширения за осигуряване поддръжка на екзотични чат-мрежи като Gadu-Gadu, Novell Groupwise, MySpace IM, NetSoul, QQ, Simple, Yahoo! Japan и други. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Екран: Instantbird
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Instantbird 1.5 на английски за Windows (9.90 MB)
Изтегли: Instantbird 1.5 на английски за Linux (13.64 MB)
Изтегли: Instantbird 1.5 на английски за MAC OS X (26.39 MB)
Изтегли: Instantbird 1.5 на други езици


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари