IObit Uninstaller 11.5.0 Final

2
6708

IObit Uninstaller е лека и безплатна програма, която премахва нежеланите приложения, папки, панели с инструменти и плъгини на браузъри без следи, чрез използване на мощно сканиране и принудително деинсталиране. IObit Uninstaller разкрива и класифицира всички инсталирани програми и изтрива излишните файлове, ненужните записи в системния регистър и следите от досадните панели с инструменти. IObit Uninstaller разполага и с функция за безвъзвратно изтриване на файлове, без възможност за възстановяване,

В IObit Uninstaller е добавена възможност за деинсталиране на програми от операционната система  Windows, бързо премахване на програми без предупредителни прозорци, мониторинг на изтритите приложения, управление на точките за възстановяване на системата, разкриване на вредоносни плъгини в браузърите и подобрен интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Купи IObit Uninstaller PRO сега!

Официална страница
Изтегли: IObit Uninstaller 11.5.0 (24.7 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари