JPEGsnoop 1.8.0

0
56

JPEGsnoop e програма с неголям размер, но с мощни възможности за разшифроване и анализ на MotionJPEG AVI файловете. С помощта на JPEGsnoop е възможно да се видят настройките на цифровия фотоапарат или видеокамера, използвани при заснемане на обектите и да се подобри компресията на JPEG изображенията. Особено внимание заслужава възможността на JPEGsnoop за анализ и проверка на изображенията за повреди или промени – програмата извършва подробен анализ на изображението чрез своя база данни, съдържаща информация за хиляди цифрови фотоапарати и видеокамери, както и за многобройните графични пакети..

С помощта на JPEGsnoop е възможен записът на файлове за Photoshop, възможно е подобряване на сканираните изображения, конвертиране на файловете в PDF формат и други. JPEGsnoop може да работи и с JPG,THM и DNG файловите формати. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в JPEGsnoop 1.8.0:

– Fixed vulnerability (div0) with invalid DQT
– Fixed vulnerability (DLL hijacking)
– Fixed compression stats for files with RST markers
– Fixed batch file processing
– Fixed Photoshop 8BIM, XMP decode reporting
– Major code cleanup to eliminate warnings (Visual Studio 2017)

Официална страница
Изтегли: JPEGsnoop 1.8.0 (1.42 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари