Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6.0.2.675 Beta

7
0

Съдържа в себе си няколко модула, чрез които защитава компютъра от различни видове вируси, както и повишава сигурността от атаки на непознати вируси. Програмата надали се нуждае от по-подробно представяне. Лиценз: Shareware.

Повече за Kaspersky Internet Security можете да научите от нашата статия: Инсталиране и конфигуриране на Kaspersky Internet Security 6.

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.kaspersky.com
Download: Kaspersky Anti-Virus 2006 Build 6.0.2.675 Beta (12.3 MB)
Download: Kaspersky Internet Security 2006 Build 6.0.2.675 Beta (12.8 MB)

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
koelera Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
botev_1912
botev_1912

еххееее бета 😮

koelera
koelera

Гледам по ревютата Касперски има доста слаби показатели при firewall-а. Това ме спира да си сложа Internet Security Suite. Някой има ли наблюдения, които да може да сподели по темата?

КОЛЕЦ
КОЛЕЦ

Слаба няма такава глупост от доста време ползвам сичко на касперски и няма никви проблеми за сега. Който ги пише тия глупости значи не разбира. Само искам да ти кажа че проактивната защита е доста параноична на програмата. Разпозна ми драйвери на Лоджитеч като рискуер. Иначе програмата е малко досадна в началото докато се настрои но после няма проблем с ползването. Препоръчвам ти да си инсталираш версия 6.0.2.416 той е стабилен билд не товари много процесора и работи доста добре. Само не забравяй ако имаш някакви п2п програми да ги сложиш в Trusted Zone – и няма да имаш проблем… Виж още »

hlevoust
hlevoust

С една малка корекция, че става дума за версия 6.0.2.614, а не .416.
А стената неочакано са оказа най-слабото място във варианта Internet Security – при мен преди няколко дни съвсем буквално спря да работи – пълно безразличие към околните процеси, та сложих само антивирусния вариант и друга стена.
Не знам защо, но от версия .411 нещата като че ли тръгнаха надолу – лично мнение, не бих желал да споря сега, а и не е тук мястото за това (има съответна тема във форума).

MOLOVANA
MOLOVANA

AVG Е НАЙ-ДОБРАТА

MOLOVANA
MOLOVANA

:clap: :B)

Draconis
Draconis

Kaspersky като цялостна защита ползвам от времето, когато още нямаше цялостен пакет за защита, сменял съм до сега доста решения, не съм бил само на Касперски, но май той се оказа най-доброто цялостно решение, защото хвана неща, които само едно друго решение успя да намери, а именно BitDefender, затова в случая мога да сложа Касперски и BitDefender на 1-во място сред цялостните пакети, въпреки че има и по-добри решения за файъруол, но като цялостно решение, а и като антивирус най-вече по-добри от BitDefender и Kaspersky няма.