Kaspersky Free 2019 Build 19.0.0.1088

3
2133

Kaspersky Free е антивирусна програма от „Лаборатория Касперски“, която разполага с най-основните функции: защита от вредоносни програми и сайтове; автоматично обновяване. Програмата разполага с антифишинг технологии, които ви пазят от фалшиви сайтове. Kaspersky Free е надеждна и се отличава с висока скорост на работа. Автоматичното обновление на продукта гарантира защитата от най-актуалните заплахи в Интернет.

Kaspersky Free е първият безплатен антивирус на известната компания за сигурност Kaspersky Lab. За разлика от конкурентите, досега Касперски не предлагаше безплатно решение.

Разработчикът акцентира на способността на Kaspersky Free да предотвратява инсталиране на зловреден софтуер и да премахва от системата вече заразените файлове.

Интерфейсът на Kaspersky Free не се различава от този на останалите продукти на компанията. След инсталиране на продукта, потребителите получават лиценз за ползване в продължение на една година.

Kaspersky Free защитава компютъра от различни видове вируси, както и повишава сигурността срещу атаки на непознат вредоносен код или хакери.

Kaspersky Free осигурява постоянна автоматизирана защита за Вас и Вашето семейство, докато работите, банкирате, пазарувате или играете онлайн. Програмата разполага с всичко, от което се нуждаете за сигурно и безопасно пребиваване в Интернет.

Kaspersky Free ползва оригинални алгоритми за откриване на вируси, които позволяват откриването и на неизвестни до момента вредители. Освен файлове програмата сканира и пощенски бази данни и получавани съобщения заедно с прикачените файлове и отлично определя макровируси в документи на Microsoft Office. Kaspersky Anti-Virus поддържа проверка на популярните видове архиви.

Разработчикът уточнява, че безплатният антивирус е предназначен за потребителите в Русия и Украйна. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Kaspersky Free 2019 Build 19.0.0.1088 (2.26 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
мартин
мартин

да ама не и за българия!!

Касперски е СПАЙУЕР!
Касперски е СПАЙУЕР!

Също като Win 10. Не случайно и двете са забранени за използване в държавните структури на Китай. А Касперския – и в щатите. Евгений Касперски – собственикът на компанията – е офицер от КГБ (сега ФСБ). А там бивши няма… Самата компания е създадена с финансиране на руското разузнаване и съответно – събира данни за него.

MCMXLVIII
MCMXLVIII

Бачка си, просто не е на български език. Има глобална версия и версия за Европейския съюз. А относно коментара, че събира данни, това е при всяка анти-вирусна, няма спасение.