KbdEdit 22.6.0

1
979

KbdEdit не е обикновен преобразувател на клавиатура: не само можете да присвоите каквато и да е буква или специален символ на който и да е клавиш, можете да пренастроите физическа позиция и функция на който и да е бутон, буква или цифра, Control, Alt, Shift или функция.

Можете дори да препрограмирате такива непоклатими клавиши като клавиши Caps / Num / Scroll Lock и Numpad.

Липсва ви десният Ctrl, който е изхвърлен от клавиатурата на вашия лапто? Просто го заменете с друг клавиш, който никога не използвате? С KbdEdit няма нищо по-лесно от това.

Персонализирането на клавиатурата под Windows никога не е било лесно. За щастие, KbdEdit прави това по изключително лесен начин. Просто стартирайте програмата и работете с нея, в рамките на 10 минути и ще станете експерт по оформлението на клавиатурната подредба.

KbdEdit е написан изцяло на C++, откъдето идва и отличната му производителност. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в KbdEdit 22.6.0:

– (feature) Manage Language Bar dialog now allows custom reordering of languages and layouts within a language (new UI buttons „arrow up“ and „arrow down“).

– (bugfix) Manage Language Bar dialog did not properly maintain layout ordering when multiple layouts are registered under the same language, which could result in wrong layout being set as the default (reported by Erik Thomsen)

– (update) Unicode character metadata upgraded to Unicode 14.0.0

Официална страница
Изтегли: KbdEdit 22.6.0 за Windows 32-bit (2.18 MB)
Изтегли: KbdEdit 22.6.0 за Windows 64-bit (2.54 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари