Kodi 18.4 Final

2
8107

Kodi е изключително популярен медиен център, познат по-рано като XBMC, който има версии за всички по-известни операционни системи – OS X (x86, PPC), FreeBSD, Linux (ARM, PPC, x86 и x86-64), Raspberry Pi, Android (ARM, x86), Windows, Apple TV и iOS.

Kodi е безплатен софтуер който служи като медиен център, може да се използва на много различни операционни системи и позволява да възпроизвеждате всякакви медийни файлове и стриимване на видео (streaming media).

Kodi възпроизвежда почти всички музикални, видео и ред други дигитални файлове, които са записани локално или са някъде из мрежата. С други думи – швейцарско ножче за вашето домашно забавление.

Kodi медия център поддържа добавки (add-ons), което увеличава неговата функционалност до неузнаваемост. Добавките могат да предоставят онлайн услуги- като например добавка за времето, субтитри, информация за музиката, която слушате в момента, или директно да ви отведат в добре подредени библиотеки с телевизионни канали, сериали или филми за гледане. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Официална страница
Изтегли: Kodi 18.4 Final за Windows 32-bit (57.9 MB)
Изтегли: Kodi 18.4 Final за Windows 64-bit (60.1 MB)
Изтегли: Kodi за други операционни системи

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Асен
Асен

Нещо не е наред с този релийз. На Сони андроид тв след ъпдейта Коди крашва при стартиране.

djagi
djagi

Мисля, че повечето компютри са с 64 битова ОС и след като слагате линкове за теглене, не би било лошо да слагате и линк за 64 битовата версия за Windows.