Kodi 20.2 Final

4
18027

Kodi е изключително популярен медиен център, познат по-рано като XBMC, който има версии за всички по-известни операционни системи – OS X (x86, PPC), FreeBSD, Linux (ARM, PPC, x86 и x86-64), Raspberry Pi, Android (ARM, x86), Windows, Apple TV и iOS.

Kodi е безплатен софтуер който служи като медиен център, може да се използва на много различни операционни системи и позволява да възпроизвеждате всякакви медийни файлове и стриимване на видео (streaming media).

Kodi възпроизвежда почти всички музикални, видео и ред други дигитални файлове, които са записани локално или са някъде из мрежата. С други думи – швейцарско ножче за вашето домашно забавление.

Kodi медия център поддържа добавки (add-ons), което увеличава неговата функционалност до неузнаваемост. Добавките могат да предоставят онлайн услуги- като например добавка за времето, субтитри, информация за музиката, която слушате в момента, или директно да ви отведат в добре подредени библиотеки с телевизионни канали, сериали или филми за гледане. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Официална страница
Изтегли: Kodi 20.2 Final за Windows 32-bit (64.0 MB)
Изтегли: Kodi 20.2 Final за Windows 64-bit (78.3 MB)
Изтегли: Kodi за други операционни системи


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари