LastPass 4.29

2
1010

LastPass Password Manager е безплатна програма за управление на пароли, която прави сърфирането в Интернет по-лесно и по-сигурно. Предлага се и като добавка за Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera и Safari.

LastPass разполага с инструменти, които да ви помогнат да следвате най-добрите практики за сигурност с уникална и максимално силна парола за всеки профил. Програмата също така ви позволява лесно да създадете профил в LastPass и да импортирате съществуващи пароли.

LastPass също така поддържа генериране на пароли, споделяне на сайтове и вход в сайтове без да пишете всеки път паролата си. Паролите са защитени с главна парола и са криптирани локално, като се синхронизират автоматично с всеки друг браузър и компютър на който сте влезли с името и главната парола. Освен това LastPasss автоматично ще попълва всяка нужна инфомрация за вас при различни регистрации. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: LastPass 4.29 за Windows 32-bit (27.8 MB)
Изтегли: LastPass 4.29 за Windows 64-bit (34.3 MB)
Изтегли: за други платформи и браузъри

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Oceanic815
Oceanic815

Много готина програмка, или поне беше преди да я купят LogMeiIn. Ползвам я само като браузър екстеншън, но стана доста голям и тромав. В последно време се оглеждам да превключа към BitWarden (опен соурс) – много обещаваща. За момента има някои неща които ползвам в LastPass които ги няма в BitWarden. Но пък последните се развиват и може скоро нещата да се променят.

DarkEdge
DarkEdge