LibreOffice 7.6.1 Final

9
18034

След закупуването на Sun Microsystems от Oracle разработчиците на OpenOffice.org създадоха независим форк на проекта, наречен LibreOffice.

Новият проект съдържа всичко необходимо за един офис пакет – текстообработваща програма, електронни таблици, програма за презентации, за графика и доста други, като повечето са по-добри от предложенията на Microsoft. С възможност за създаване на HTML файлове, таблици и т.н. Пакетът работи с набиращия популярност и изключително перспективен документен формат ODF.

Без проблеми можете да отваряте повечето документи от MS Office (Word, Excel, Powerpoint), да ги редактирате и записвате както в стандартния формат на LibreOffice, така и в техния оригинален формат. LibreOffice работи много добре както под Windows, така и под Linux. Има перфектна поддръжка на формата OASIS OpenDocument, експорт на данни в PDF формат, вградени средства за работа с бази данни и други. Вече и с поддръжка на български език. Лиценз: Безплатен (GPL).

Официална страница
Изтегли: LibreOffice 7.6.1 Final за Windows 32-bit (324 MB)
Изтегли: LibreOffice 7.6.1 Final за Windows 64-bit (345 MB)
Изтегли: LibreOffice 7.6.1 Final за Linux
Изтегли: LibreOffice 7.6.0 Final за MacOS (294 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари