Malwarebytes Anti-Exploit 1.13.1.558

1
5720

Malwarebytes Anti-Exploit е програма за защита от експлойти използващи 0day-уязвимости.

Malwarebytes Anti-Exploit защитава основните приложения в компютърната система от известни и неизвестни експлойти, без да се налага обновяване на сигнатурите и без да се използват настройки.

Програмата успешно защитава потребителите в случаите, където стандартните антивирусни решения не успяват. За защита от уязвимостите нулев ден Malwarebytes Anti-Exploit използва патентованата иновационна технология ZeroVulnerabilityLabs, която предотвратява проникването на вредоносни експлойти.

ZeroVulnerabilityLabs включва филтри за всички основни браузъри (IE, Firefox, Chrome, Opera) и браузърни компоненти (Java, Adobe Reader, Flash, Shockwave).

Програмата се справя с библиотеките експлойти като Blackhole, Sakura, Phoenix, Incognito и не изисква никакви обновявания на сигнатурите. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Malwarebytes Anti-Exploit 1.13.1.558 (2.66 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари