Malwarebytes Anti-Malware 4.0.0.117 Final

5
8884

Malwarebytes Anti-Malware е ефективна и лесна за употреба програмка за премахване на злонамерен софтуер. Нормалният персонален компютър е в постоянна опасност от атаки на вируси, троянски коне, шпионски софтуер и други вредители. Продуктът на Malwarebytes’ представя иновативни технологии за откриване, премахване и предпазване в бъдеще от вреден код.

Malwarebytes Anti-Malware следи списъка с процеси и спира злонамерените такива, преди да бъдат изпълнени в системата. Също така налице е център на вредителите, в който може да се съхранява и получава информация за последните злонамерени приложения.

Malwarebytes Anti-Malware е проектирана като максимално добро допълнение на антивирусните програми – да се справя с онези заплахи, с които антивирусните програми не могат да се справят по една или друга причина. Програмата добавя модул за резидентна защита, планирани сканирания и обновления и модул за автоматично блокиране на опасни IP адреси. Лиценз: Платен (Shareware).

Купи Malwarebytes Anti-Malware сега!

Официална страница
Изтегли: Malwarebytes Anti-Malware 4.0.0.117 Final (1.83 MB)

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Цитирам – „Malwarebytes Anti-Malware е БЕЗПЛАТНА, ефективна и лесна за употреба програмка за премахване на злонамерен софтуер.“
Но малко по-надолу… „Лиценз: Платен (Shareware).“??!!?

Николай
Николай

Това говори много за човека писал статията 🙁

mitkom1
mitkom1
Тото
Тото

Тия както и онези от Касперски могат да си запишат неполезния софтуер на диск и да си го заврат там някъде ……

Пламен
Пламен

Купете си тази “програмка“, и не ви трябва др.антивирусна!