MAME 0.205b

4
2655

MAME е най-известният симулатор на аркадни игри, с чиято помощ ще можете да заредите и стартирате любимите си игри от миналото и да ги играете на домашния си компютър.

Самата програма представлява среда, в която можете да заредите игрите, но ще трябва допълнително да ги изтеглите от Интернет.

Авторите на MAME твърдят, че тяхната програма поддържа емулирането на над 5400 аркадни игри.

MAME може да емулира няколко хиляди класически аркадни видео игри използвани от края на 1970г. до модерната компютърна ера. Повечето игри са като тези на игралните автомати с жетони.

Програмата се разпространява безплатно като freeware за операционни системи Windows. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в MAME 0.205b

Официална страница
Изтегли: MAME 0.205b 32-bit (65.3 MB)
Изтегли: MAME 0.205b 64-bit (65.9 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
3 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Крипливъльоqwerty Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
qwerty
qwerty

Брат`чет, не „симулатор“, а емулатор….и не ги теглете от интернет, защото това е престъпление, нарушавате авторското право! Трябва да ги притежавате легално, ако искате да ги играете през емулатор!

въльо
въльо

бутни си го отзад

Крипли
Крипли

Недей с лошо бе пич. Човека знае тва-онова, ама е забравил, че е българин и най-вероятно и Уиндоуса му е пиратски. Да не говорим, че 90% от потребителите праскаме торенти поради простата причина, че сме бедняци. Някак си не ми отива на портфейла да дам 1000 долара за Фотошоп.

Крипли
Крипли

Много искам да видя ЛЕГАЛНАТА ти колекция от аркадни игри. В някой склад 3 декара ли ги държиш? Щото аз си ги слагам по торенти, та и други да им се радват и да ги играят с усмивка на лице, припомняйки младините си.
И това наистина е симулатор. Съвсем вярно си е написано, защото МАМЕ СИМУЛИРА хардуера на игрите, за да можеш ти, легални притежателю да ги играеш на компютърчето си. Ама на кой да обясняваш…