Mamutu 3.0.0.20

0
44

Mamutu е защитна програма на небезизвестните в последно време австрийци от Emsi Software. Та наблюдава всичко, случващо се на компютъра ви и анализира за опасно поведение. Програмата е от тип behaviour blocker – следи поведението на системата и при наличие на зловредна или подозрителна активност реагира и я блокира или пита потребителя как да процедира, в зависимост от това как е настроена. Програмата разполага с доста интуитивен и удобен интерфейс и е насочена по-скоро към начинаещи потребители, които искат да са добре защитени, но без да се налага да са особено навътре в материята.

Съставена е база данни от хиляди потребители по света, така че ви дава информация колко процента са позволили/забранили засеченото (зловредно) действие. На вас се дава решението дали ще позволите или забраните дадено приложение. Тези технологии ви предоставят възможност да блокирате вирусите още преди да са излезли дефиниции за антивирусните програми, като по този начин можете да се чувствате винаги защитени. Малка и лека, но много мощна програма. Важно е да се отчете, че тя не замества антивирусната ви програма или защитната ви стена, а по-скоро ги допълва. Все пак не се препоръчва използването на допълнителни програми, съдържащи HIPS възможности. Поддържа български интерфейс. Лиценз: Платен (Shareware).

Екран: Mamutu
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Mamutu 3.0.0.20 | BG Mirror (3.53 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари