ManicTime 4.2.1 Final

0
1345

ManicTime е програма, която автоматично следи за използването на компютъра и изгражда статистика на използваните програми. Записва се кои програми колко време са използвани.

ManicTime представя информацията във вид на удобни и подробни диаграми. Всички данни се съхраняват в локална база данни на компютърната система. Изобразява се не само информацията за приложенията, а и колко време потребителят прекарва пред компютъра – за ден, седмица, месец и година.

По този начин ManicTime дава възможност за преценка, доколко ефективна е работата с компютъра. Възможно е поставянето на маркери при най-ефективна и най-неефективна работа с компютъра.

Особености: удобна статистика на активността, списък с най-често посещаваните сайтове, лесен и удобен интерфейс, контрол на ефективността за работа с компютъра.

Възможно е задаване на парола при стартиране на ManicTime, както и стартиране на програмата в скрит режим, без иконка в таскбара. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в ManicTime 4.2.1 Final:

Bug fix: works on machines with .Net 4.6.1
Timesheet – custom separator for Include notes (before this version, it was set to ‘;’)
QuickBooks export – added option to export Notes on sepeaate lines
QuickBooks export – uses Time or Decimal option on timesheet (before this version, it always exported in Decimal format)
Bug fix: bring Advanced search window to front if it was open
Bug fix: on „choose license“ window, Ok button was disabled

Официална страница
Изтегли: ManicTime 4.2.1 (10.5 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за