ManicTime 4.1.5 Final

0
1156

ManicTime е програма, която автоматично следи за използването на компютъра и изгражда статистика на използваните програми. Записва се кои програми колко време са използвани.

ManicTime представя информацията във вид на удобни и подробни диаграми. Всички данни се съхраняват в локална база данни на компютърната система. Изобразява се не само информацията за приложенията, а и колко време потребителят прекарва пред компютъра – за ден, седмица, месец и година.

По този начин ManicTime дава възможност за преценка, доколко ефективна е работата с компютъра. Възможно е поставянето на маркери при най-ефективна и най-неефективна работа с компютъра.

Особености: удобна статистика на активността, списък с най-често посещаваните сайтове, лесен и удобен интерфейс, контрол на ефективността за работа с компютъра.

Възможно е задаване на парола при стартиране на ManicTime, както и стартиране на програмата в скрит режим, без иконка в таскбара. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в ManicTime 4.1.5 Final:

Bug fix: Advanced search export did not export based on query
Bug fix: When password was set via deployment file, there was no way to clear the password later via a new deployment file.
Bug fix: Chrome private browsing was not tracked correctly in Russian Chrome version.
Bug fix: Setting a tracking list to only track specific web sites, stopped tracking documents as well

Официална страница
Изтегли: ManicTime 4.1.5 (10.5 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за