ManyCam 7.10.1.0

0
3913

ManyCam е програма, позволяваща използването на една уеб-камера едновременно в няколко приложения. Възможно е добавяне на текст към видеото, дата и специални ефекти, като например водни знаци, предлага и прилагането на различни ефекти към звука.

ManyCam може да работи с онлайн-услугите за обмен на съобщения и видео чат, включително Skype, MSN, Ustream и други.

С помощта на ManyCam можете да приложите разнообразни ефекти към видео и звуковия потоци, можете да рисувате върху видеоизображението в реално време.

В ManyCam е възможно създаването и запазването на собствени ефекти или зареждането на различни ефекти от официалния уеб-сайт на програмата. Източниците на аудио и видео сигнали могат да бъдат избирани от потребителя, а превключването между тях става много бързо. Като източник на видео могат да бъдат използвани десктопа, видео файл, уеб-камера и други.

ManyCam поддържа режима „картина-в-картината“ и по този начин е възможно транслирането на видео от два източника – например от случващото се на десктопа и пред камерата. Лиценз: безплатен (Freeware).

Промени в ManyCam 7.10.1.0:

  • Fixed an issue where an effect couldn’t be removed from Favorites if the effect file was deleted from the computer.

Официална страница
Изтегли: ManyCam 7.10.1.0 (104 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари