ManyCam 7.8.5.27

0
3179

ManyCam е програма, позволяваща използването на една уеб-камера едновременно в няколко приложения. Възможно е добавяне на текст към видеото, дата и специални ефекти, като например водни знаци, предлага и прилагането на различни ефекти към звука.

ManyCam може да работи с онлайн-услугите за обмен на съобщения и видео чат, включително Skype, MSN, Ustream и други.

С помощта на ManyCam можете да приложите разнообразни ефекти към видео и звуковия потоци, можете да рисувате върху видеоизображението в реално време.

В ManyCam е възможно създаването и запазването на собствени ефекти или зареждането на различни ефекти от официалния уеб-сайт на програмата. Източниците на аудио и видео сигнали могат да бъдат избирани от потребителя, а превключването между тях става много бързо. Като източник на видео могат да бъдат използвани десктопа, видео файл, уеб-камера и други.

ManyCam поддържа режима „картина-в-картината“ и по този начин е възможно транслирането на видео от два източника – например от случващото се на десктопа и пред камерата. Лиценз: безплатен (Freeware).

Промени в ManyCam 7.8.5.27:

  • Added ManyCam Video Device, an additional default virtual webcam compatible with GoToMeeting, GoToWebinar, and other GoTo apps.
  • Virtual Backgrounds: reduced flickering (model v1.8).
  • IP-Cameras: added support for the AAC and G.711 A-Law audio codecs, implemented automatic network scanning for IP-cameras.
  • Effects: added previews for selected effects and the ability to group them by categories.
  • Updated the default set of Virtual Backgrounds images.
  • Small performance improvements related to the ‘Images & Videos’ source & the ‘Draw’ feature.

Официална страница
Изтегли: ManyCam 7.8.5.27 (93.0 MB)

1.5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари