Maxthon 3.0.0.112 Alpha 3

3
35

Maxthon е правоприемника на MyIE2. Той използва ядрото на IE-5 и нагоре, но има облика на един доста различен браузър, който дава много улеснения за потребителя. Някои от тях са TAB контрол, който позволява зареждането на различните страници да не изисква стартирането на нов прозорец. Също така много от настройките са изнесени като бутончета на преден план и Ви спестяват досадното търсене по менютата. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Maxthon можете да научите от нашата статия Maxthon – добра алтернатива на Internet Explorer.

Екран: Maxthon
Официална страница | За промените | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Maxthon 3.0.0.112 Alpha 3 | BG Mirror (7.08 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаWireshark 1.0.8
Следваща новинаXP Codec Pack 2.4.7
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

3 коментара за "Maxthon 3.0.0.112 Alpha 3"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
max
max

Едно допълнение: Maxthon 3 вече поддържа две ядра едновременно – Webkit и IE.

Ashraf
Ashraf

Тази версия не знам защо се прави. Не можах да открия настройки. Прилича 90 % на Сафари, на Гугъл Кром. Най – свестният Макстон е първата версия, въпреки че от време на време ми блокира. Ползвам го откакто е излязъл в пространството и съм много доволен. Може да се пипне още тук-там, за да се оправи съвсем и се надявам авторите да свършат тази работа.

max
max

Това е още алфа-издание, готовата версия ще излезе сигурно есента. Идеята е, че това е първият браузър, който може да сменя между две ядра в реално време. Но наистина, дано го направят лек като Макстон 1. Участвам във форумите им, ще ги помоля да го направят.

wpDiscuz