MEGAsync 4.8.1.0

1
4389

MEGAsync е програма за лесно синхронизиране на файловете между компютъра и файловото хранилище MEGA, базирано на електронен облак. При регистрация в MEGA се дават безплатни 50 GB дисково пространство, а клиентът MEGAsync използва надеждно шифриране за обмен на информацията.

За разлика от много други подобни услуги, Mega използва шифриране и разшифроване на данните единствено с помощта на клиентските устройства. По този начин информацията е надеждно защитена и е достъпна само за потребителя. Всички файлове се шифроват директно в програмния прозорец на браузъра или е клиентската програма MEGASync с помощта на AES алгоритъм.

MEGASync осигурява безопасност за данните, гъвкавост при синхронизацията – възможно е избирането на няколко папки за синхронизиране, и висока скорост на работа в реално време. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: MEGAsync 4.8.1.0 за Windows (51.1 MB)
Изтегли: MEGAsync 4.8.1.0 за Mac (44.3 MB)
Изтегли: MEGAsync 4.8.1.0 за Linux


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари