MemTest 7.0

2
2127

MemTest е малка, но много ефективна и полезна програма за тестване на оперативната памет (RAM). Самото тестване се осъществява чрез записване и прочитане на данни от паметта. Можете да видите в проценти надеждността на паметта си, доколко правилно работи тя, като 100% съответстват само на напълно изрядна памет.

MemTest тества възможността на паметта ви да чете, записва и съхранява ефективно информация, а също така можете да видите как се държи вашата система когато е натоварена или overclock-ната. MemTest има чудесно приложение за тестване при закупуване на нови компоненти. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в MemTest 7.0:

New MemTest Pro UI gives instant control over the number of threads and how much ram per thread, and summarizes results across threads. Displays total memory test throughput too

Официална страница
Изтегли: MemTest 7.0 (17 KB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мистър Йес
Мистър Йес

Тази програма преди време беше далеч по-добра от смехотворния и жалък memtest86+ (4.20 или 5.01) който хваща само половината от грешките в паметта. Към ден днешен вече не мога да кажа, защото не работя в компютърен сервиз и не мога да тествам стотици дефектни компютри на месец като преди. Но за мен истинския тест, който е 99% акуратен е gold memory diagnostics и не е безплатен.

Nicko
Nicko

memtest86 е пълен боклук, само аматьорчетата го ползват защото така са прочели в някой форум по съвет на дечурлига, които са виждали вътрешността на компютър само на картинка ама се мислят за големи експерти.