MinerGate 6.9 – софтуер за копаене на Биткойн

20
7266

MinerGate е софтуер за „копаене“ на Биткойни или други криптовалути сред които Monero, Bytecoin, Dashcoin, Aeon coin, Ethereum, Litecoin и други.

С MinerGate можете да избирате между няколко валути, както и с какво да „копаете“ – с CPU (процесора), GPU (графичния процесор) или и с двете. Програмата може да се инсталира на неопределен брой компютри, което увеличава добива. Може да се качи и на безплатен сървър на Amazon, което ще генерира допълнителен доход.

Можете дори с най-обикновен компютър да „изкопаете“ прилично количество от произволна криптовалута, която после да обмените за биткойни или долари.

Ето как с няколко лесни стъпки можете да започнете да копаете биткойни или други криптовалути:

  1. Регистрирайте се в сайта от линка: https://minergate.com
  2. Изтеглете софтуера и го инсталирайте: https://minergate.com/downloads/gui (има версии за Windows, Mac, Ubuntu и Fedora). Като инсталирате програмата влизате със същите потребител и парола, както в сайта, и избирате какво да се копае, или оставяте самият софтуер да прецени кое е най-изгодно в момента.
  3. Изкопаните монети ги изпращате във вашия електронен портфейл или в някоя борсата на която ги продавате или обменяте за други криптовалути. Например за борса посредник можете да използвате https://bittrex.com.

Монетите се съхраняват локално в програмата. Ако я деинсталирате преди да сте ги изкарали от нея, като ги изпратите във ваш портфейл или в някоя борса ги губите!

След като пуснете програмата тя ще ви предложи „Start smart mining“ – това е опцията чрез която програмата сама избира коя валута да копае според това коя е най-рентабилна в момента. Може да пропуснете тази възможност или да я изключите.

Ако искате ръчно да изберете кои валути да „копаете“ от менюто изберете „Miner“ и срещу съответната валута натиснете на „Start Mining“ и изберете с процесор или с видеокарта ще „копаете“ (ако видеокартата ви не се поддържа, то в съответният раздел (GPU MINING) ще видите “Not available”). След това изберете с колко ядра (процесорни или на видео картата) ще копаете. Ако например процесорът ви е 4-ядрен, може да изберете само две ядра за не натоварвате напълно компютъра си и да може да работите на него. Когато не сте пред него спокойно можете да задавате максималните ядра.

От раздел „WALLET“ виждате „изкопаното“ от вас, и можете да го изтеглите – към вашия портфейл, към някоя борса или където поискате. Изтеглянето става с помощта на бутона „Withdraw“, а в появилият се прозорец просто трябва да въведете адреса на електронния си портфейл или друг получател. Може да регистрирате ваш портфейл на адрес: https://bytecoin.money или където пожелаете другаде.

Официална страница
Изтегли: MinerGate 6.9 за Windows 64-bit (11.2 MB)
Изтегли: MinerGate 5.19 за Windows 32-bit (10.6 MB)
Изтегли: MinerGate за други OS (10.6 MB)

20
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
11 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Пешо
Пешо

Да, а при повторно пускане не ти помни „непотвърдените“ монети. А във фейсбук страницата на програмата зачестяват оплакванията, че не могат да си потвърдят парите и съответно да ги изтеглят.

Станислав
Станислав

MinerGate са голяма измама. Много по добре е ако не разбирате и искате да пробвате да използвате https://www.nicehash.com. Техния софтуер е отдавна тестван и работи. Сайта си плаща редовно и има добра статистика колко сте изкарали и кога колко ви е преведено.

Жоро
Жоро

При мен работи добре , но когато искам да преведа пари в портфейла ,ми дава невалиден адрес.Направих си портфейл в един друг сайт https://bytecoin.money там ги превежда но от там пак не могат да се препратят.
.

Асен
Асен

Няма изваждане от Minergate. Копаеш за тях и после пиеш една студена вода

Iliyan
Iliyan

къде да си направя портфеил

Иван Дочев
Иван Дочев

В Miner Gate V7,2 от дясно се трупат изкопаните койни но как отиват в ляво автоматични или ръчно ?

Иван Дочев
Иван Дочев

https://www.nicehash.com.Тръгва да тегли BTC и спира и отново тегли и спира някой знае ли защо е така ?

Асен
Асен

По вичко изглежда, че Minergate са измамници. Копае някакви измислени техни валути, които обаче нямаш никакъв шанс на извадиш от там или да преобразуваш в нещо смислено.

Анжел
Анжел

Здравейте ,значи прочетох това -(,,От раздел „WALLET“ виждате „изкопаното“ от вас, и можете да го изтеглите – към вашия портфейл, към някоя борса или където поискате.“) . И все пак да попитам ,в борса като https://www.trader.bg мога ли да ги пратя и някой работил ли е с https://www.varchev.com

Асен
Асен

Никъде не можеш да изтеглиш изкопаното ! Тези са басолютни измамници. Не си хаби времето с тях. Търси нещо друго.

Анжел
Анжел

Става ,но трябва да се разгледаш.Този ,който е направил тази ,,копачка “ иска процент,и са оставени линкове,където да се разровиш.Дефедера щом разреши да я сваля тази програма ,значи всичко е наред.Но специално при мен трябва да си оправя компа ,но някъде където разбират,защото като почна да копая през 30 секунди ми дава много лоши стойности на работа на ядрата. Успях да изкопая около 90 лв. в биткоин и то за една нощ. Все пак ,тези линкове и тази статия е написана от управител в ,,Калдата“ и е невъзможно да ни пращат за ,зелен хайвер.

Асен
Асен

Явно се опитваш и ти да мамиш хората !
Не съм казал, че копачката е вирус. Казах че нищо не можеш да извадиш от там ! Копаеш …… и после нищо не ти дават!
Колкото ди 90 лв в биткойн, които си изкопал за 1 нощ е пълна смехория. Първо – копачката не копае Биткойн и второ с нормален компютър за една нощ не можеш да изкопаеш повече от 1-2 лв. и то ако можеш после да си ги вземеш 🙂 По вероятно е след време да ги подариш „доброволно“ на Minergate 🙂
Ха копай, успех

Анжел
Анжел

Много си назад с материала .То вече има копачки за смартфони,а ти ми говориш , че с ,,Асус х 540″ не мога да копая.Направо си смешен????

джейджейабрамс
джейджейабрамс

то капачки има отдавна , и децата копат с видеокарти в пясъка , ама ако имаш оборудване което ще ти изкопа 90 лева на ден , въобще няма да пишеш тук и да се заяждаш.

Анжел
Анжел

По нагоре написах ,че 90 лв. всъщност не са 90 ,а около 30 лв. Но пак си струва,ако нямаш нещо по добро…

Асен
Асен

Анжелчо, кажи поне вярваш ли си като пишеш такива неща ? 🙂

Анжел
Анжел

Вярмам си ,но в процеса на копаене устонових,че процесорите топлят много,и в крайна сметка като дам процента и пари за оборудване и ток деветдесетте лева вече са 25- 30,а за 15 часа работа ще изкарам повече(даже и на строеж)…А и друго трябва да се виси на компа и през около час да актуализираш за по 5-10 мин. .Изобщо копаене има ,но си реално на 30 % чисти…

Асен
Асен

Хубаво е човек да си вярва, ама още по-хубаво е и другите да ти повярват 🙂 Не мисли че падаме от марс и можеш да ни говориш врелени-кипели 🙂 Как успя за един ден от 90 лв да изхарчиш за ток 60-65 лв. Това компютърът да не е калорифер 10 KW да харчи толкова 🙂 И много ми е интересно какво актуализираш през час за по 5-10 мин ? Колкото до топленето на процесорите – ами да, 10 KW топлят, чак и стаята трябва да изстудяваш, че няма да може да се живее в нея. Можеш един климатик да пуснеш… Виж още »

Анжел
Анжел

Процесорно време и амортизация на комп.Но за тези неща трябва доста да се поучи….

Крис
Крис

Добре , казвате , че не става. Тогава дайте някаква алтернатив, моля. Новобранец съм и искам по малко да проучвам нещата , преди да затворя няколо К в копачка.