Minetest 5.3.0

0
961

Minetest е най-добрата безплатна алтернатива на Minecraft. Преимуществата и възможностите на тази игра не се изчерпват с това описание и е най-добре реално да се проверят обхвата и безграничния потенциал на Minetest.

Играта предлага същата креативност като Minecraft. Това означава, че в Minetest е възможно разделянето на блокове, тяхното разместване, създаване на инструменти и други подобни обекти, построяване на сгради, цели светове и всичко, което можем да си представим.

Minetest поддържа два режима: пясъчник и обикновен. В първия се дава неограничен кеш от блокове, а вторият е режим на оцеляване.Най-хубавото на Minetest е, че е възможна онлайн-игра с приятели, създавайки собствени сървъри.

По този начин е възможно да се раздели виртуалното пространство с над десет геймъра, които съвместно могат да изграждат здания от всякакъв тип. Всичко е безплатно и с открит сорс-код.

Благодарение на това, базата с потребители непрекъснато расте, а светът на Minetest е много красив и разнообразен, и непрекъснато се увеличава. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в Minetest 0.5.3.0

Официална страница
Изтегли: Minetest 5.3.0 за Windows 32-bit (17.6 MB)
Изтегли: Minetest 5.3.0 за Windows 64-bit (17.9 MB)
Изтегли: Minetest 5.3.0 за Mac OS X
Изтегли: Minetest 5.3.0 за Linux

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари