Minetest 0.4.17.1

0
419

Minetest е най-добрата безплатна алтернатива на Minecraft. Преимуществата и възможностите на тази игра не се изчерпват с това описание и е най-добре реално да се проверят обхвата и безграничния потенциал на Minetest.

Играта предлага същата креативност като Minecraft. Това означава, че в Minetest е възможно разделянето на блокове, тяхното разместване, създаване на инструменти и други подобни обекти, построяване на сгради, цели светове и всичко, което можем да си представим.

Minetest поддържа два режима: пясъчник и обикновен. В първия се дава неограничен кеш от блокове, а вторият е режим на оцеляване.Най-хубавото на Minetest е, че е възможна онлайн-игра с приятели, създавайки собствени сървъри.

По този начин е възможно да се раздели виртуалното пространство с над десет геймъра, които съвместно могат да изграждат здания от всякакъв тип. Всичко е безплатно и с открит сорс-код.

Благодарение на това, базата с потребители непрекъснато расте, а светът на Minetest е много красив и разнообразен, и непрекъснато се увеличава. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в Minetest 0.4.17.1

Официална страница
Изтегли: Minetest 0.4.17.1 за Windows 32 бита (14,0 MB)
Изтегли: Minetest 0.4.17.1 за Windows 64 бита (14,7 MB)
Изтегли: Minetest 0.4.17.1 за Mac OS X (12,2 MB)
Изтегли: Minetest 0.4.17.1 за Android (12,4 MB)
Изтегли: Minetest 0.4.17.1 за Linux (8,4 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за