MiniTool Power Data Recovery 11.5

1
3796

MiniTool Power Data Recovery е отлична програма за възстановяване на данни от твърдите дискове. Възможно е възстановяване на информация от SD, Smartmedia, Compact Flash, Memory Stick и други запомнящи устройства.

MiniTool Power Data Recovery възстановява файловете и данните, изгубени в резултата на случайно форматиране, вирусна атака, при проблеми при създаване на дискови дялове, неправилно изключване на компютъра, форматиране на диска, използване на програми от типа FDISK, при повреди в зареждащия сектор MBR и други.

MiniTool Power Data Recovery поддържа файловите системи FAT 12/16/32, NTFS и разполага с помощници, които стъпка по стъпка обясняват процеса за възстановяване на информацията.

MiniTool Power Data Recovery може да възстановява изтрити файлове и директории, да възстановява данните от повредени дискови дялове, от неприключена сесия на DVD диск и други.

Програмата прави опит за възстановяване на данни от дефектирали хард дискове и надраскани CD и DVD дискове. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: MiniTool Power Data Recovery 11.5 (79.6 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари