MiniTool Power Data Recovery 8.5

1
996

MiniTool Power Data Recovery е отлична програма за възстановяване на данни от твърдите дискове. Възможно е възстановяване на информация от SD, Smartmedia, Compact Flash, Memory Stick и други запомнящи устройства.

MiniTool Power Data Recovery възстановява файловете и данните, изгубени в резултата на случайно форматиране, вирусна атака, при проблеми при създаване на дискови дялове, неправилно изключване на компютъра, форматиране на диска, използване на програми от типа FDISK, при повреди в зареждащия сектор MBR и други.

MiniTool Power Data Recovery поддържа файловите системи FAT 12/16/32, NTFS и разполага с помощници, които стъпка по стъпка обясняват процеса за възстановяване на информацията.

MiniTool Power Data Recovery може да възстановява изтрити файлове и директории, да възстановява данните от повредени дискови дялове, от неприключена сесия на DVD диск и други.

Програмата прави опит за възстановяване на данни от дефектирали хард дискове и надраскани CD и DVD дискове. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: MiniTool Power Data Recovery 8.5 (33.9 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
KoiAzLiWe Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
KoiAzLiWe
KoiAzLiWe

Error 14001 ми дава като я стартирам и се затваря сама програмата.Предните версии си ми работят.