mIRC 7.63 Final

5
2431

Последната версия на най-популярния IRC клиент. Internet Relay Chat е система от сървъри, които предоставят на потребителите си възможността да водят „разговори“ помежду си в отделни канали.

IRC е съкращение от Internet Relay Chat. Това е една от най-разпространените и дискутирани услуги предлагани в Интернет. Естествено, Мрежата е перфектното място за намиране на информация, писане на e-mail, различни видове забавление и дори отличен начин да си изгубите малко от свободното време, но ако сте се чудили някога къде са другите потребители и как можем да комуникираме с тях директно, то IRC е един от отговорите.

Като потребител, използвате този клиент за да се свържете към сървър, който от своя страна е част от IRC мрежа. Този тип мрежи обикновено са съставени от няколко сървъра свързани по между си и предаващи си съобщенията между потребителите. Така ви се предоставя възможност да избирате през кой от сървърите да се свържете към мрежата. Най-добре подберете сървър, който е по-близо до вас, така работата ви в IRC ще е максимално бърза.

Хората в IRC се срещат и комуникират помежду си в така наречените канали или стаи (channels), които са обединени под някаква обща тема и там потребителите си чатят групово или индивидуално с избран друг потребител. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за mIRC можете да научите от нашата статия mIRC – инсталация и конфигурация.

Промени в mIRC 7.63 Final:

1.Fixed tray tip display bug that caused close box to be displayed
incorrectly.
2.Updated OpenSSL library to v1.1.1g.
3.Added custom dialog group control left/right/center style.
4.Fixed Control+Break key gpf bug in Windows 7.
5.Extended $tempfn to work with folder names.
6.Extended $duration() to handle negative values.
7.Added /drawtext -v switch that allows use of a &binvar instead of
text.
8.Added $tempfn(path) that allows specifying the file/folder path.
9.Fixed display of numeric 477 to show authenticate message on some
networks.

Официална страница
Изтегли: mIRC 7.63 Final (3.10 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари