MiTeC Task Manager DeLuxe 4.7.0.0

0
5040

MiTeC Task Manager DeLuxe разширена версия на стандартния диспечер на задачи в операционната система Windows. Програмата дава възможност за подробен мониторинг производителността на ОС от Windows XP до Windows 10.

Една от най-характерните особености на MiTeC Task Manager DeLuxe е работата на различните функции в отделни раздели, в които могат да се наблюдават различните параметри на компютърната система. Може да се наблюдава натоварването на процесорните ядра, стартираните програми при зареждането на операционната система, процесите, като в раздела с процесите е дадена възможност за принудително спиране на съответния процес. Вижда се използваната памет от всяко приложение и процес. Възможно е сортиране на службите и процесите.

MiTeC Task Manager DeLuxe предлага подробни графици на натоварването и използваната памет, които дават полезна допълнителна информация. MiTeC Task Manager DeLuxe има възможност за търсене сред предоставената информация, с което силно се повишава удобството при ползването на програмата. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли MiTeC Task Manager DeLuxe 4.7.0.0 (14.1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари