MiTeC Task Manager DeLuxe 2.82

0
2566

MiTeC Task Manager DeLuxe разширена версия на стандартния диспечер на задачи в операционната система Windows. Програмата дава възможност за подробен мониторинг производителността на ОС от Windows XP до Windows 10.

Една от най-характерните особености на MiTeC Task Manager DeLuxe е работата на различните функции в отделни раздели, в които могат да се наблюдават различните параметри на компютърната система. Може да се наблюдава натоварването на процесорните ядра, стартираните програми при зареждането на операционната система, процесите, като в раздела с процесите е дадена възможност за принудително спиране на съответния процес. Вижда се използваната памет от всяко приложение и процес. Възможно е сортиране на службите и процесите.

MiTeC Task Manager DeLuxe предлага подробни графици на натоварването и използваната памет, които дават полезна допълнителна информация. MiTeC Task Manager DeLuxe има възможност за търсене сред предоставената информация, с което силно се повишава удобството при ползването на програмата. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли MiTeC Task Manager DeLuxe 2.82 32 бита (2.76 MB)
Изтегли MiTeC Task Manager DeLuxe 2.82 64 бита (2.58 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за