MOBILedit! Lite 2.0.0.10

2
29

MOBILedit! е програма за пълен контрол на Вашия телефон посредством персоналния Ви компютър. След свързването на компютъра с телефона с кабел, през Infrared или Bluetoot, Вие можете да установите пълен контрол върху него през PC-то си, като можете да разгледате цялостното меню на телефона, да търсите определен текст или дума в него, да четете или изпращате SMS-и и т.н. Пълния списък на възможностите на програмата можете да прочетете тук (на английски) или тук (на немски език), поддържаните марки телефони – тук. Лиценз: Shareware.

Официална страница: www.mobiledit.com
Download: MOBILedit! Lite 2.0.0.10 | BG Mirror (16.4 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаIPplan 4.56
Следваща новинаAVG Anti-Virus 7.1 Build 392a743
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "MOBILedit! Lite 2.0.0.10"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
shemo
shemo

Малко отзиви от прг. Инсталирах MOBILedit! Lite 2.0.0.4 и ми изчезнаха тray иконите на NOD32 и звука. Оказа се че за това което искам да я ползвам не става. Деинсталирах я – иконите се появиха, но изчезна иконата на FlexTypе/пак от tray/. Пробвах и версия 2.0.0.9 същата работа. А иначе програмите си работят, просто иконите от tray bar чезнат. Споделям ако има същия проблем да не се чуди от какво може да е.

pavl0v
pavl0v

Аз съм нямал такъв проблем! ползвам NOD32! Няма проблем…

wpDiscuz