Mozilla Firefox 57.0.2 Final

22
23791

Mozilla Firefox предлага всички удобства, необходими за безпроблемно сърфиране в мрежата: табове, поддръжка на RSS, pop-up блокер, даунлоуд мениджър, търсене в Google от адресното поле и др. Може допълнително да разширите възможностите и изгледа му чрез добавяне на разширения и теми, които могат да бъдат свалени от официалния сайт.

Mozilla Firefox е един от най-бързо развиващите се и набиращи популярност браузъри (има немалко такива на негова основа, които може би го надминават).

Интерес представляват и неговите разширения (extentions), които могат в огромна степен да увеличат възможностите на браузъра. Същевременно самият потребител избира нужните му допълнения и така оптимизира работната си площ.

Екстенжъните са полезни за всеки – от обикновения потребител, който желае да получава информация за времето, докато сърфира, и се стигне до напредналите уебмастъри, които желаят всяка страница да съдържа валиден HTML/XHTML и CSS. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Специална добавка на kaldata.com за Firefox с която да следите последните ни новини може да изтеглите от адрес: https://addons.mozilla.org/bg/firef…om-news-button/

Промени в Mozilla Firefox 57.0 Final

Официална страница
Изтегли: Mozilla Firefox 57.0.2 Final за Windows на английски (41.97 MB)
Изтегли: Mozilla Firefox 57.0.2 Final за Windows на български (41.6 MB)
Изтегли: Mozilla Firefox 57.0.2 Final 64-bit за Windows на английски (43.0 MB)
Изтегли: Mozilla Firefox 57.0.2 Final 64-bit за Windows на български (43.0 MB)
Изтегли: Mozilla Firefox 57.0.2 Final за Linux (52.39 MB)
Изтегли: Mozilla Firefox 57.0.2 Final за MacOS (81.56 MB)

Изтегли: Добавка на Kaldata.com за Mozilla Firefox

ДОБАВИ КОМЕНТАР

22 коментара за "Mozilla Firefox 57.0.2 Final"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка