Mozilla Thunderbird 68.1.2 Final

4
5379

Mozilla Thunderbird е пощенски клиент, който се разработва от Mozilla Foundation паралелно с популярния браузър Mozilla Firefox и е едно чудесно допълнение към него. Той е сигурен и бърз, притежава филтър за спам, поддържа протоколите IMAP/POP, SMTP, NNTP (newsgroups); поддържа кодиране и подписване на писмата.

Табовото сърфиране

Ако Ви харесва Табовото сърфиране във Firefox’s, ще обикнете и табулираната поща. Можете да зареждате различни писма в различни табове и лесно да се прехвърляте от едно на друго. Пощата в табове улеснява справките Ви в различни писма когато имате нужда. За улеснение табовете Ви позволяват да държите множество писма отворени едновременно.

Двойно-цъкане или натискане на enter вече отваря текущото писмо в нов табов прозорец. Дясно-цъкане на съобщенията или папки ги отваря в таб на задния фон.

При изход от Thunderbird, видимите табове се запазват и възстановяват при следващото отваряне на Thunderbird. Също има меню за Табовете върху лентата с инструменти за Табове за да Ви помогне да превключвате между тях.

С Персони, леки „кожи“ можете да променяте образа на вашия Thunderbird моментално. Достъпни са стотици варианти от всякакви видове. Можете също да избирате и от множество Теми които преобразяват целия набор икони в Thunderbird.

Поверителност

Thunderbird предлага задълбочена поддръжка за вашата поверителност както и защита от външни изображения. За да подсигури вашата поверителност, Thunderbird автоматично блокира външни изображения към писмата.

Тhunderbird ви пази от писма който се опитват да ви заблудят за да получат лична и конфиденциална информация от вас и ви предупреждава когато определено писмо е потенциална измама. Като допълнителна защита, Thunderbird ви предупреждава когато цъкнете на някоя връзка която се опитва да ви отведе на различно място от упоменатото в съобщението.

Инструментите за търсене в Thunderbird съдържат функции за филтриране и хронология за да спомогнат за намирането на точното писмо. Thunderbird също така индексира всичките Ви писма което значително забързва търсенето. Резултатите от търсенето са показани в Таб така че да можете лесно боравите между тях и други писма.

Най-добре е да използвате Thunderbird с безплатна поща, поддържаща POP и SMTP, например GMail. Лиценз: Безплатен (Open-Source).

Промени в Mozilla Thunderbird 68.1.2 Final

Официална страница
Изтегли: Mozilla Thunderbird 68.1.2 Final на Български за Windows (38.8 MB)
Изтегли: Mozilla Thunderbird 68.1.2 Final на Английски за Windows (38.2 MB)
Изтегли: Mozilla Thunderbird 68.1.2 Final за Linux (52.1 MB)
Изтегли: Mozilla Thunderbird 68.1.2 Final за MacOS (56.2 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
2249
2249

Два огроми недостатъка:
1.Няма опция за стартиране или не на програмата със старниране на ОС !
2.Няма опция за избор дали при затваряне програмата да си работи на фонов режим или не !
Горните два недостатъка могат да бъдат компенсирани чрез ръчна намеса и добавка, но ми е много чудно как толкова известна и рекламирана програма да няма такива опции.
Лично за мен eM Client си остава най-добрата пощенска програма. Там неудобството е, че безплатната версия работи с до два акаунта.

Mozilla is the best!
Mozilla is the best!

1. Start, Run, type shell:startup. В новоотворената папка се слага shortcut на Thunderbird и вече се стартира с Windows.
За Mac: от дока с десен бутон се избира да се стартира с OS.
2. В по-старите версии има Add-On за минимизиране в трея, скоро се очаква и за новите.

Kubuntu LTS
Kubuntu LTS

Страхотен мейл клиент…въпреки че предпочитам KMail 🙂

Яж.
Яж.

Аз ползвам Apple Mail.