Mozilla Thunderbird 52.5.0 Final

1
1878

Mozilla Thunderbird е пощенски клиент, който се разработва от Mozilla Foundation паралелно с популярния браузър Mozilla Firefox и е едно чудесно допълнение към него. Той е сигурен и бърз, притежава филтър за спам, поддържа протоколите IMAP/POP, SMTP, NNTP (newsgroups); поддържа кодиране и подписване на писмата.

Ако Ви харесва Табовото сърфиране във Firefox’s, ще обикнете и табулираната поща. Можете да зареждате различни писма в различни табове и лесно да се прехвърляте от едно на друго. Пощата в табове улеснява справките Ви в различни писма когато имате нужда. За улеснение табовете Ви позволяват да държите множество писма отворени едновременно.

Двойно-цъкане или натискане на enter вече отваря текущото писмо в нов табов прозорец. Дясно-цъкане на съобщенията или папки ги отваря в таб на задния фон.

При изход от Thunderbird, видимите табове се запазват и възстановяват при следващото отваряне на Thunderbird. Също има меню за Табовете върху лентата с инструменти за Табове за да Ви помогне да превключвате между тях.

С Персони, леки “кожи” можете да променяте образа на вашия Thunderbird моментално. Достъпни са стотици варианти от всякакви видове. Можете също да избирате и от множество Теми които преобразяват целия набор икони в Thunderbird.

Thunderbird предлага задълбочена поддръжка за вашата поверителност както и защита от външни изображения. За да подсигури вашата поверителност, Thunderbird автоматично блокира външни изображения към писмата.

Тhunderbird ви пази от писма който се опитват да ви заблудят за да получат лична и конфиденциална информация от вас и ви предупреждава когато определено писмо е потенциална измама. Като допълнителна защита, Thunderbird ви предупреждава когато цъкнете на някоя връзка която се опитва да ви отведе на различно място от упоменатото в съобщението.

Инструментите за търсене в Thunderbird съдържат функции за филтриране и хронология за да спомогнат за намирането на точното писмо. Thunderbird също така индексира всичките Ви писма което значително забързва търсенето. Резултатите от търсенето са показани в Таб така че да можете лесно боравите между тях и други писма.

Най-добре е да използвате Thunderbird с безплатна поща, поддържаща POP и SMTP, например GMail. Лиценз: Безплатен (Open-Source).

Промени в Mozilla Thunderbird 52.5.0 Final

Официална страница
Изтегли: Mozilla Thunderbird 52.5.0 Final BG за Windows (38.5 MB)
Изтегли: Mozilla Thunderbird 52.5.0 Final EN за Windows (33.4 MB)
Изтегли: Mozilla Thunderbird 52.5.0 Final за Linux (40.8 MB)
Изтегли: Mozilla Thunderbird 52.5.0 Final за MacOS (73.9 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "Mozilla Thunderbird 52.5.0 Final"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка