Multi Commander 7.7.0 Build 2404

0
29

MultiCommander е безплатен и лесен за използване файлов мениджър. Разполага с възможност за преглед на графика (Jpg, Png, Gif, Png, Bmp, Tiff, RAW), работа с тагове EXIF, поддръжка на архиви Zip, 7-Zip, Rar, Tar, GZ, Bz2, Jar, многоезичен интерфейс, поддръжка на FTP, интерфейс с два активни панела, възможност за изпълнение на задачи във фонов режим, възможност за потребителска настройка на интерфейса, възможност за търсене на информация за филми или изображения в IMDB и Rotten Tomato, редактиране на МР3-тагове, пакетно преименуване на файлове и много други.

Multi Commander е многотабов файлов мениджър, който е алтернатива на стандартния Windows-ки Explorer. Той използва популярната и ефикасна двупанелна форма.

Multi Commander съдържа освен стандартните за тоя род програми свойства – копиране, местене, преименуване, преглед, – и саморазопаковане (Zip, 7-Zip, Rar , Tar , GZ , Bz2 , Jar), автосортиране, преглед на архиви, търсене, скриптинг и много, много други. И всичко това може да се управлява чрез клавиатурата. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Multi Commander 7.7.0 Build 2404:

File Already Exists window do now show thumbnail, new layout and more overwrite options
Fixed crash issue with range selection
Fixed issue when a tab stole focus from active tab when MultiRename window closed
Copy/Unpacking files from FTP and 7Zip did not always keep the datetime if option for it was enabled.
Lots of stability fixes
Lots of other fixes

Официална страница
Изтегли: Multi Commander 7.7.0 Build 2404 х86 (6.60 MB)
Изтегли: Multi Commander 7.7.0 Build 2404 х64 (7.24 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за