Multi Commander 8.3.0 Build 2469

0
305

MultiCommander е безплатен и лесен за използване файлов мениджър. Разполага с възможност за преглед на графика (Jpg, Png, Gif, Png, Bmp, Tiff, RAW), работа с тагове EXIF, поддръжка на архиви Zip, 7-Zip, Rar, Tar, GZ, Bz2, Jar, многоезичен интерфейс, поддръжка на FTP, интерфейс с два активни панела, възможност за изпълнение на задачи във фонов режим, възможност за потребителска настройка на интерфейса, възможност за търсене на информация за филми или изображения в IMDB и Rotten Tomato, редактиране на МР3-тагове, пакетно преименуване на файлове и много други.

Multi Commander е многотабов файлов мениджър, който е алтернатива на стандартния Windows-ки Explorer. Той използва популярната и ефикасна двупанелна форма.

Multi Commander съдържа освен стандартните за тоя род програми свойства – копиране, местене, преименуване, преглед, – и саморазопаковане (Zip, 7-Zip, Rar , Tar , GZ , Bz2 , Jar), автосортиране, преглед на архиви, търсене, скриптинг и много, много други. И всичко това може да се управлява чрез клавиатурата. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Multi Commander 8.3.0 Build 2469:

Fixed many minor issues with the New File Already Exists window
FolderTree Rename
FolderTree Smart Expand Boxes
MultiScript function for working with tabs
Start MultiCommander minimzied
Option to Skip empty folder when doing copy or move
Lots of stability fixes
Lots of other fixes

Официална страница
Изтегли: Multi Commander 8.3.0 Build 2469 х86 (6.60 MB)
Изтегли: Multi Commander 8.3.0 Build 2469 х64 (7.24 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за