MyPhoneExplorer 1.9.0

4
1749

MyPhoneExplorer е безплатна програма, с която можете удобно да управлявате своя мобилен телефон SonyEricsson. С инструмента можете комфортно да избирате, експортирате и импортирате контакти и SMS-и.

MyPhoneExplorer предлага многократно по-бърз трансфер на информацията; разполага с адресна книга, органайзер, файлов браузър, комфортен backup-асистент, извежда сведения за рожденото и моментното състояние на телефона и много други.

За MyPhoneExplorer може да се каже, че е задължителна за всеки притежател на мобилен телефон на Sony Ericsson. Програмата е проектирана основно за моделите K700, K750 и K800, но работи на практика с всички съвременни модели, освен базираните на symbian – P-серията, M600 и W950. С MyPhoneExplorer можете да синхронизирате телефона си с Outlook, Outlook Express, Lotus Notes и Thunderbird; да редактирате контактите на SIM картата и в паметта на телефона си; да редактирате обажданията; да добавяте и редактирате събития в календара; да настройвате час за алармен сигнал; да преглеждате, триете и редактирате SMS съобщенията си; да смъквате файловете от телефона и да качвате такива на него; да избирате активен профил; да следите състоянието на телефона и батерията му.

MyPhoneExplorer поддържа връзка през Data или USB кабел, Bluetooth или инфрачервен порт, стига съответният хардуер да е инсталиран на компютъра ви. Програмата е с опростен, адски интуитивен и приятен за окото интерфейс.

MyPhoneExplorer поддържа SonyEricsson модели K700, K750, D750, W800, W810, W550, W900, K600, K300, K500, Z520, S700, V800, Z600, V600, Z1010, T300, T610, T630, T68 и др. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за MyPhoneExplorer можете да научите от нашата статия MyPhoneExplorer – организирайте мобилния си телефон.

Промени в MyPhoneExplorer 1.9.0:

  • new feature: SMS Scheduler – with this you can send sms messages time delayed
  • Dual-SIM support for dialing and sms delivery
  • sync with Cardbook-Addon in Thunderbird
  • calendar view updated (appointment colors in monthview, time line,…)
  • Photosync was rewritten, now much faster
  • much smaller changes and bugfixes

Официална страница
Изтегли: MyPhoneExplorer 1.9.0 (16.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари