NANO Antivirus 1.0.134.90395

4
1809

NANO AntiVirus е антивирусна програма осигуряваща надеждна защита на компютъра от вируси, троянски програми, червеи и други видове вреден код.

NANO AntiVirus е абсолютно нов проект имащ за цел максимално да задоволи потребностите на потребителите относно антивирусния софтуер. Характеризира се с висока скорост, ефективност и удобство на работа. Сканира уеб трафика в реално време и проверява всички сваляни от Интернет файлове.

NANO AntiVirus може да сканира целият компютър или отделен логически дял, да поставя намерените заплахи под карантина или да ги премахне. Имате възможност да изключите от проверка обекти, за които сте сигурни, че са безопасни. Програмата автоматично и навреме актуализира базата данни с вирусните дефиниции така, че да може да защити системата от новите вируси и зловреден софтуер.

Технология за дълбока емулация позволява откриване и лекуване от сложни кодирани и полиморфни вируси. Реализирана е мощна поддръжка за работа с архиви, която отделя зловредните обекти, обработени от различни архиватори, като по този начин осигурява защита от повторни епидемии от едни и същи вируси.

С минимален брой действия, потребителите могат да извършат пълна проверка на компютъра и сменяемите носители, да пуснат експресна проверка – само на потенциално опасни области – и да обновят компонентите на антивируса.

Налична е също възможност за задаване на проверки по разписание. NANO Antivirus включва и функция за защита на компютъра в режим на реално време. Скенерът на уеб трафик проверява мигновено всички зареждани от интернет файлове за зарази.

Предвидена е също възможност за организация на доверена зона с набор от избрани обекти, които могат да бъдат изключени при проверката с цел по-бързо сканиране. Приложението включва и карантина за изолация на подозрителни обекти. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Купи NANO Antivirus Pro (100 дни защита)
Купи NANO Antivirus Pro (200 дни защита)
Купи NANO Antivirus Pro (500 дни защита)
Купи NANO Antivirus Pro (1000 дни защита)

Официална страница
Изтегли: NANO Antivirus 1.0.134.90395 (9.83 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван Панайотов
Иван Панайотов

Линковете които сте посочили за закопуване са с повече от двойна надценка от цената на техния сайт !
100 дни – 299 рубли = 7.76 лева на линка цената е 14.94 лева
200 дни – 499 рубли = 12.95 лева на линка цената е 24.43 лева
500 дни – 799 рубли = 20.74 лева на линка цената е 46.78 лева
1000 дни – 1299 рубли = 33.71 лева на линка цената е 63.82 лева
Ако някой ще си го купи то дано не е от тези линкове !

Оня
Оня

Buy now
Free Trial

Мисля че трябва да смените това „Лиценз: Безплатен (Freeware)“
Хората теглят и си задръстват регистрите излишно…..

Оня
Оня

Buy now
Free Trial

Мисля че трябва да смените това „Лиценз: Безплатен (Freeware)“
Хората теглят и си задръстват регистрите излишно…..