NETGATE Registry Cleaner 2020 18.0.900

0
3454

NETGATE Registry Cleaner е приложение, което е създадено с цел да ви помогне да отстраните всякакви грешки в регистъра на Windows и така да възстановите нормалната му работа и да повишите производителността му.

Интерфейсът на програмата е изчистен и изглежда професионално. Тя може да поправи вашия Windows в различни сфери на регистрите като неизползвани файлови разширения, ActiveX и COM проблеми, липсващи или невалидни библиотеки, и спайуер стрингове и стойности.

В допълнение на това програмата може да бъде пусната и в режим да почисти ненужни и невалидни старт меню елементи, кеша на Internet Explorer, Windows временни файлове, Recycle Bin, а също така и да премахва следи от вашия компютър като списък на скоро използвани документи, start menu Run list, MS Office списък на скоро използвани документи, Internet Explorer куукита и нанасяни URL.

След като приключи сканирането, пред вас се показва резултатът от него: сканираните грешки, временни файлове, регистри, куукита, файлове и пр., откритите грешки и изминалото време, което е било необходимо, за да ги открие програмата. Представени са ви по такъв начин, че да можете да изберете кои проблеми искате да решите и NETGATE Registry Cleaner ще направи това за вас.

В допълнение програмата предлага бекъп и рестор на файлове, управление на програмите, които се стартират заедно с Windows, ънинсталиране на софтуер и schedule tasks.

Програмата е лека, с ниски ресурси на потребление и бърз респонз. Сканира бързо и се справя надеждно със задачите. Лиценз: Платен (Shareware).

Купи NETGATE Registry Cleaner сега!

Официална страница
Изтегли: NETGATE Registry Cleaner 2020 18.0.900 (8.99 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари