NetWorx 6.2.10

1
4044

NetWorx е малък, безплатен инструмент предназначен за отчитане на интернет трафика и мониторинг на интернет скоростта на вашия компютър. Програмата работи с всички видове мрежови връзки – dial-up, LAN, ISDN, ADSL и т.н. Предоставя отчети, графики, подробни дневни, седмични и месечни статистики, които можете да съхранявате в различни формати, включително html, doc или xls.

NetWorx е лесен за използване инструмент, с достатъчно голям брой от функции, за да е полезен на системните администратори.

Програмата събира статистика за предаваните данни, измерва скоростта на всяка връзка, диагностицира източниците на проблеми и проследява подозрителна активност.

Networx може да работи практически с всеки тип връзка, предлага разширен набор от настройки за известяване при възникване на нестандартни ситуации, може автоматично да изключва компютъра и да прекъсва връзката към мрежата.

NetWorx поддържа лог файлове с цялата важна информация. Отчетите могат да се съхраняват в различни формати – HTML, MS Word и Excel. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в NetWorx 6.2.10:

  • Improved: speed tests run on new network infrastructure.
  • Improved: application no longer depends on OpenSSL.
  • Updated: network filtering drivers.

Официална страница
Изтегли: NetWorx 6.2.10 (10.1 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Пламен
Пламен
4 години

От версия 6.0.0 програмате вече е платена:
„NetWorx is now commercial software. To facilitate its further development, we introduced a licence fee.“