NetWorx 7.1

1
4969

NetWorx е малък, безплатен инструмент предназначен за отчитане на интернет трафика и мониторинг на интернет скоростта на вашия компютър. Програмата работи с всички видове мрежови връзки – dial-up, LAN, ISDN, ADSL и т.н. Предоставя отчети, графики, подробни дневни, седмични и месечни статистики, които можете да съхранявате в различни формати, включително html, doc или xls.

NetWorx е лесен за използване инструмент, с достатъчно голям брой от функции, за да е полезен на системните администратори.

Програмата събира статистика за предаваните данни, измерва скоростта на всяка връзка, диагностицира източниците на проблеми и проследява подозрителна активност.

Networx може да работи практически с всеки тип връзка, предлага разширен набор от настройки за известяване при възникване на нестандартни ситуации, може автоматично да изключва компютъра и да прекъсва връзката към мрежата.

NetWorx поддържа лог файлове с цялата важна информация. Отчетите могат да се съхраняват в различни формати – HTML, MS Word и Excel. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в NetWorx 7.1:

  • Added: drill-down in all usage reports.
  • Added: transparency in taskbar and menu bar.
  • Added: process exclusion for VPN client apps.
  • Improved: show used bandwidth share in all usage reports.
  • Improved: reduced taskbar flicker on some Windows machines.
  • Fixed: taskbar graph recreation if Windows Explorer crashes.
  • Fixed: numerous user interface fixes and enhancements.

Официална страница
Изтегли: NetWorx 7.1 (8.32 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари