NirLauncher 1.23.1

7
7124

NirLauncher е комплект, съдържащ множество малки полезни програми, създадени от NirSoft. Това е пакет, съдържащ всички програми на този разработчик, които са много полезни и интересни.

Инсталация на NirLauncher не е необходима, а след неговото стартиране е дадена възможност за тематичен избор на помощна програма от комплекта – например програми за работа с браузъра, десктоп-програми, мрежи, файлова система и други подобни.

NirLauncher включва над 100 полезни помощни програми, събрани в общ пакет, като по този начин се избягва тяхното търсене в сайта на производителя. Възможно е сортиране на програмите по различни критерии, като например по имена, по описание и други.

NirLauncher може да бъде записана на флаш-стик и да бъде стартирана оттам. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: NirLauncher 1.23.1 (29.2 MB)

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Rondji
Rondji

Счупен е линка за сваляне!

Анонимен
Анонимен

Chrome го блокира.
F-Secure намира всякакви екстри.

Анонимен
Анонимен

Chrome е spyware, който държи на монопола си 🙂 Изпраща на авторите си в google всички адреси, които посетиш, всички думи, които търсиш и всичко, което напишеш в него, вкл. и паролите ти за пощата, за социалните мрежи, за банковите ти акаунти… Не случайно нито едно електронно банкиране не работи с Chrome. Всяка уважаваща себе си антивирусна би трябвало да трие този браузър където го намери без предупреждение. А относно „екстрите“, намерени от F-Secure – това са ПОТЕНЦИАЛНО ОПАСНИ инструменти, които могат да се използват за извличане на пароли от чужд компютър, затова антивирусът дава предупреждаващи съобщения.

Женька
Женька

Крутая прога!

Level
Level

Има парола на RAR-файла

асд
асд

А паролата сами ли да си я разбием или ще ни я предоставите ?

асд
асд

Password: nirsoft9876$