Nitro PDF Reader 5.5.9.2

0
2687

Nitro PDF Reader е четец на файлове в популярния PDF формат. За разлика от повечето подобни програми Nitro PDF Reader може да създава и променя вече създадени PDF файлове и се справя прекрасно с четенето на офис формати, HTML-файлове и изображения. Поддържа Drag&Drop, отличава се с лекота и бързодействие.

Nitro PDF Reader е безплатен четец за PDF документи, който освен приятния си за окото интерфейс радва с и доста допълнителни инструменти за работа с PDF файлове. Сред тях отличителни са: възможност за добавяне на напомнящи бележки и писане в документите; подчертаване, зачертаване и осветявне на избрани части от текста; възможност за подписване и щамповане на PDF документите. С това обаче, далеч не се изчерпват възможносстите на Nitro PDF Reader. Програмата ще Ви даде възможност да създадете собствени PDF документи от файлове на MS Word, txt-файлове и такива с изображения, html и др. Допълнителни екстри, предлагани от Nitro PDF Reader са опциите за извличане на текста или изображения от PDF документи и съхраняването им в txt и в графичен формат, респективно. За да конвертирате документи на MS Office, трябва да имате инсталиран такъв.


Nitro PDF Reader е четец, с който може да създавате PDF (и HTML) файлове, да попълвате и записвате формуляри, да си сътрудничите по електронен път (чрез оставяне на бележки и коментари в документа).

Може също тъй да добавяте и отпечатате свой подпис, да въвеждате текст директно в страницата, да променяте съдържание, както и да работите с електронни документи по начин, който никога не е бил възможен преди посредством безплатен PDF четец. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Купи Nitro PRO сега!

Официална страница
Изтегли: Nitro PDF Reader 5.5.9.2 32-bit (39.1 MB)
Изтегли: Nitro PDF Reader 5.5.9.2 64-bit (54.3 MB)

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари