Norton 360 22.20.5.39

0
1059

Norton 360 е ново софтуерно решение от водещия разработчик на софтуер за сигурност и защита – Symantec.

Norton 360 ще защити изцяло вашето PC. Има вградена антивирусна система, която ще ви пази от опасни вируси, ще ви пази от кражба на важни за вас данни и файлове, спира всякакъв spyware. Освен това ще оптимизира файловете и регистрите на вашата система, за да работи по-бързо и ефикасно.

Norton 360 предлага още и firewall, защита от неоторизиран достъп, оценка на уязвимостта и разпознаване на мрежата, към която се включва компютърът, като защитната стена автоматично оптимизира настройките си. За нуждите на онлайн банкирането и защитата от кражби на самоличност е разработена антифишинг опцията. Прилагат се бели и черни списъци, както и евристични технологии за разпознаване на измамни фишинг сайтове.

В Norton 360 е включена и SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) технология, която дава възможност за разпознаване в реално време на нови заплахи, като ги идентифицира по поведението. Включена е също така опция за премахване на руткит заплахи с помощта на евристични технологии. Руткит зловредният код може да предостави на хакерите неупълномощен достъп до конфиденциална информация, намираща се на компютъра на потребителя.

Norton 360 е сравнително лека и с лесен интерфейс. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Norton 360 22.20.5.39 Final (182 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари