Norton Ghost 9

0
49

Днес Symantec, един от лидерите в областта на защитния софтуер, представи новата версия на своя продукт Norton Ghost. В случай че не сте запознати, Norton Ghost е програма, която ви позволява да създадете image на диска и при нужда бързо и лесно да го възстановите. Поддържа се компресиране на данните при създаване на копието, автоматично копиране/възстановяване на диска, клониране на един диск на друг и др. Новата версия на продукта позволява създаване на резервно копие на диска без да се налага рестартиране на системата и дори без да се прекъсва работата на Windows. Освен това след като веднъж сте създали image можете да архивирате само променените файлове и директории, без да е необходимо да правите отново копие на целия диск.
Създаването на image на дисковете е най-добрата превантивна мярка срещу загуба на данни, освен това спестява много проблеми ако операционната система се скапе и трябва да се преинсталира. Вместо това вие просто я връщате в предишното и състояние. Norton Ghost се стреми максимално да опрости процеса на създаване на резервни копия и възстановяване на изгубената информация.

Norton Ghost 9 ще се появи през първата седмица на Септември. В момента е възможно да го поръчате, но няма налична trial версия за да го изпробвате преди покупката.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари