Nox App Player 6.0.5.0

2
2106

Nox App Player е емулатор за персонален компютър на операционната система Android, специално оптимизиран за стартиране на игри за Android. Nox App Player е 100% съвместим с X86/AMD платформите и е характерен с бързата си и много стабилна работа, в сравнение с решения като BlueStacks, YouWave и Andy the Android Emulator.

Както и при другите емулатори, използват се клавиатурата, камерата и микрофона на персоналния компютър. Това което прави Nox App Player по-специален е, че поддържа използването на геймпад. Възможна е и индивидуалната настройка на клавишите на клавиатурата – например традиционните WASD за контрола на героя, а останалите по произволен начин.

Nox App Player разполага с интересна иновативна функция – възможност за работа с няколко Nox App Player програмни прозореца едновременно. Във всеки прозорец може да бъде стартирано различно приложение или игра. Nox App Player има богати възможности за настройка на виртуалната машина – брой процесори, IMEI, памет. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Nox App Player 6.0.5.0:

Right-click to move function in all games
In Advanced settings added restore window size function
In Multiplayer you can choose to synchronize the particular instances
Fixed keyboard stopped working issue when connecting to VPN
Fixed known issues and optimized performance

Официална страница
Изтегли: Nox App Player 6.0.5.0 (277 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Nox App Player 6.0.5.0"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Баш той
Баш той

А за Memu player?

BorisTheBlade
BorisTheBlade

Супер е!