Nullsoft Scriptable Install System 3.08

0
736

NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) e програма, позволяваща правенето на инсталъри за Windows. Разпространява се под open source лиценз и е напълно безплатна за каквато и да е била употреба. Може би поради тази причина се дължи голямата и популярност.

На първо място сред преимуществата на Nullsoft Scriptable Install System авторите му изтъкват неговата SuperPiMP™ технология, която коментират така: „Тази технология е толкова удивителна, толкова ефикасна, че няма да ви кажем нищо повече за нея“.

Nullsoft Installation System генерира независими изпълними инсталационни пакети за вашите файлове. Поддържа ZLib, BZip2 и LZMA компресиране на информацията (групово или индивидуално файл по файл). Към инсталаторите може да се създават деинсталатори. Предлага за избор класически или модерен напътстващ интерфейс. Можете да моделирате целия потребителски интерфейс на инсталационните приложения (прозорци, шрифтове, фонове, икони, надписи, картинки и т.н.).

Nullsoft Scriptable Install System има многоезичен интерфейс, преведен и на български език. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в Nullsoft Scriptable Install System 3.08

Официална страница
Изтегли: Nullsoft Scriptable Install System 3.08 (1.48 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари