Ocenaudio 3.10.3 Final

0
3783

Ocenaudio е безплатен аудио редактор, който работи с операционните системи Windows, Mac OS X и Linux. Редакторът Ocenaudio предлага невероятно прост начин за промяна в аудио файловете. Програмата разполага с множество мощни функции, но е лесна за използване дори и за неопитни потребители.

Ocenaudio използва библиотеката Ocen Framework, която е специално създадена за опростено редактиране на аудио файлове. Използваните уникални алгоритми не изискват много системни ресурси. Ocenaudio може да работи във фонов режим и да отваря няколко файла едновременно. Поддържат се плъгините VST (Virtual Studio Technolog), чрез които е възможно използването на специални ефекти в реално време.

Ocenaudio може да работи със звукови файлове с продължителност няколко часа, благодарение на усъвършенстваната работа с паметта на компютъра, като всички операции при големите файлове се изпълняват мигновено. Стилният интерфейс, спектралният анализ и лесното управление са характерни за Ocenaudio, който е отлична програма за редактиране на звук. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Ocenaudio 3.10.3 Final:

  • New macOS ARM package
  • Minor fixes

Официална страница
Изтегли: Ocenaudio 3.10.3 Final за Windows 32-bit (35.4 MB)
Изтегли: Ocenaudio 3.10.3 Final за Windows 64-bit (41.0 MB)
Изтегли: Ocenaudio 3.10.3 Final за MacOS
Изтегли: Ocenaudio 3.10.3 Final за Linux

2 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари