O&O DeskInfo 1.2.1346

0
592

DeskInfo е безплатен инструмент, който директно ви показва най-важната системна информация на работния плот на Windows. Това означава, че винаги имате обобщение на случващото се на вашия компютър. Можете незабавно да получите достъп до конкретна информация в случай, че имате нужда от поддръжка от вашия системен администратор.

DeskInfo е преносимо и безплатно приложение. За да видите системната информация директно на работния плот, изтеглете и стартирайте този инструмент. По подразбиране този софтуер показва цялата съществена информация за вашия компютър или лаптоп в горния десен ъгъл на работния плот на Windows, включително потребителско име, име на машина, операционна система, версия, компилация на ОС, кодово име, производител на процесор и тип, инсталирана RAM (памет), налична RAM, тип система (32-битова или 64-битова), IP адрес на вашия компютър, натоварване на процесора, налично място за съхранение и т.н.

Можете да конфигурирате Desklnfo да стартира веднага с Windows. Можете да изключите това по всяко време чрез контекстното меню и също да го включите отново, като отворите иконата в системната област на DeskInfo.

Друга забележителна функция е опцията „ Копиране в клипборда “. Като изберете тази опция, софтуерът ще копира критичната системна информация на вашето устройство във файл. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в O&O DeskInfo 1.2.1346:

  • NEW: Improved integration into the desktop for remote desktop systems
  • NEW: Dialog for displaying Windows product keys (including OEM versions)
  • FIX: Fixed missing CPU usage display on some systems
  • FIX: Fixed typo when displaying IPv6 DNS servers
  • FIX: Minor bug fixes
  • Available in English, German and French

Официална страница
Изтегли: O&O DeskInfo 1.2.1346 (1.56 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари