O&O DiskImage Professional 18.1.192

0
1841

O&O DiskImage Professional е продукт, който може да съхранява както отделни файлове и папки, така и да създава цялостно резервно копие на твърдия диск и инсталираната върху него операционна система и всички налични данни и приложения.

O&O DiskImage Professional позволява създадения архивен файл да бъде криптиран, компресиран и съхранен на оптичен носител – CD/DVD, чрез интегрирания в пакета записващ софтуер.

С O&O DiskImage Professional ще може да създавате имидж файлове и да възстановите цялата система бързо и лесно. Всички стандартни и професионални функции са обединени в един единствен продукт. Може да настроите всички функции да отговарят на желани изисквания, с опции, които варират от напълно автоматични до индивидуално избрани. Благодарение на подобрен потребителски интерфейс, вече може да създавате и управлявате образите (архивните „копия“) още по-бързо.

Създаването на имиджи на правилна основа е наистина най-добрият начин да защитите своите данни от неочаквано загубване. С O&O DiskImage Professional Edition сте напълно оборудвани да посрещнете всякакви спешни случаи!

O&O DiskImage Professional позволява да запазвате папки, файлове, директории, дялове, цял хард диск с наличната в тях информация на друг хард, флашка, CD или DVD. Поддържа криптиране на много нива чрез AES алгоритъм и мощна степен на компресиране. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: O&O DiskImage Professional 18.1.192 за Windows 64-bit (57.1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари