Opera 9.0 Build 8393 Beta

5
4

Сърфирайте в Интернет по-сигурно, по-бързо и по най-лесния начин. Най-пълнофункционалният и мощен Интернет-инструмент, Opera, включва Рop-Up блокиране, табово браузване, интегрирано търсене и допълнителни функции като вградена e-mail програма, RSS новини и IRC чат. Само с няколко кликвания на мишката имате възможност да настроите външния вид на Opera според нуждите си. Ако до сега не сте използвали Opera, лесно можете да се преориентирате към нея, тя ще импортира bookmark-ите, контактите и кореспонденцията от досегашния Ви браузър. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.opera.com
Download: Opera 9.0 Build 8393 Beta | BG Mirror (3.71 MB)

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
exugnastewievernimvladimirg Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
exugna
exugna

oooo писна ми! кажете най-накрая кога ще излиза 9 официално ,че това си е няй – добрия бволзер и от тея бети ми се повдига

stewie
stewie

Ами логично е след като иам Бета1, да има и Бета2…
ПРЕПОРЪЧВАМ да си останете на БЕТА1…

exugna
exugna

естестено ,че е логично ,ма те се сасипаха от булдове

vernim
vernim

Тази версия е по-добра от предната. Значително по-малко грешки дава при отваряне на различни страници. Като цяло не успях да я забия до момента се държи много стабилно. Мисля че скоро ще излезе и пълната версия.

vladimirg
vladimirg

Цитат:


естестено ,че е логично ,ма те се сасипаха от булдове


Билдовете, които излизат тук под заглавие „бета“, изобщо не са бети. От всичките билдове пускани тук като новини, само една девятка е „бета“.

Това сега не е бета 2, а просто поредният седмичен билд за тестери – които могат да се сравнят с нощните билдове (nightly) на Mozilla Firefox да речем (които също изобщо не са бети)

Абсолютно безпредметно е да си слагате билд след билд, освен ако сте любопитни какво ново са направили програмистите през последната седмица, или ако активно участвате в ловенето и докладването на бъгове.