PanoramaStudio 3.6

0
656

PanoramaStudio е интересен софтуер, с чиято помощ ще можете да направите панорамни снимки. С нейна помощ ще можете да обедините няколко снимки и да създадете пълно 360-градусово изображение. Програмата разполага с лек и удобен интерфейс, с който ще се справи всеки. Тя работи с всички известни формати за снимки (JPG, TIFF, PSD, BMP, PNG, PCX, RAS, TGA и т.н.). Примерни панорамни снимки, направени с програмата, можете да видите тук.

PanoramaStudio автоматично сшива последователно направени снимки на избран от вас пейзаж. Поддържат се различни по вид файлове – JPG, TIFF, PSD, BMP, PNG, PCX, RAS, IFF, TGA и RAW. Софтуерът автоматично определя фокусното разстояние, поправя оптични изкривявания и подобрява перспективата. Получените изображения могат допълнително да се обработят чрез филтри. Възможно е отпечатването на панорамите на няколко листа, записването им във формат QuickTimeVR, създаване на интерактивна Java-панорама, съхраняване като PSD с няколко слоя. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: PanoramaStudio 3.6 (28.1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари