PassMark PerformanceTest 11.0 Build 1006

0
3419

PassMark PerformanceTest е програма, в която са включени тестове, с помощта на които е възможно съвсем точното определяне производителността на компютърните системи и сравняване производителността на компютъра и хардуера в него с други компютри и конфигурации.

PassMark PerformanceTest съдържа двадесет и седем стандартни теста, групирани в седем различни групи, както и възможност за съставяне на пет потребителски теста.

Интерфейсът на PassMark PerformanceTest е съставен от осем тематични раздела, като в главния раздел е възможно посочването на елемент от хардуера, за да се тества конкретно неговата производителност и работоспособност.

От разделите могат да бъдат избрани за тестване централния процесор, 2D и 3D графичните възможности на видеокартата, може да бъде проверена бързината на оперативната памет, работата на дисковата система и още много други.

Работата с PassMark PerformanceTest е съвсем лесна – интерфейсът не е сложен, а групирането на тестовете в тематични групи спомага за по-удобната работа с програмата. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в PassMark PerformanceTest 11.0 Build 1006

Официална страница
Изтегли: PassMark PerformanceTest 11.0 Build 1006 (102 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари