Password Depot 12.0.9

2
1946

Password Depot е изключително удобен и лесен за използване мениджър за пароли. Освен че с негова помощ можете бързо и лесно да подредите паролите си, той предлага и високо ниво на сигурност, криптирайки файла с паролите по blowfish алгоритъма. Има възможност за автоматично въвеждане на паролата в съответния сайт, като по този начин ви спестява времето за ръчно въвеждане. Притежава и вграден генератор на случайни пароли.

Password Depot е комплексен инструмент за управление на всички ваши пароли. Той използва най-новите security алгоритми, като BlowFish и Rijndael за да криптира файловете с личните ви пароли. Програмата използва метода shredding, който ви позволява напълно да заличите от диска създадените файлове когато пожелаете.

Допълнителна функция е предпазването на списъка с паролите от редакция. Може да създава случайни, сигурни пароли. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Password Depot 12.0.9:

Fixed a problem loading local policies in the Corporate Edition client.
Improved clipboard history handling on some Windows 10 systems.
Some other minor bugs and text problems have been fixed.

Официална страница
Изтегли: Password Depot 12.0.9 (16.5 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
KeePass
KeePass

Абсолютно безлплатна и без нужда от плащане на каквито и да е пари
KeePass 2 ви дава много повече за вашите пароли. Програмата е с отворен код и няма нужда да се притеснявате, че някои или нещо може да ви открадне паролите, които се съхраняват в нея.

Гешев
Гешев

Най сигурно е да НЕ ползваш такива програми!