PCMedik 8.3.7.2022

0
3436

PcMedik е инструмент, който позволява само с натискането на един бутон да модифицирате настройките в регистъра на Windows и да подобрите производителността на системата. PcMedic не само поправя грешките в регистъра, но и оптимизира системата според наличния хардуер.

Пълната версия включва допълнителни възможности, като избор на метод за възстановяване на системата и форсиране на скоростта на системата.

PCMedik е интуитивно приложение, което открива проблеми в компютъра и ускорява работата, а също така предотвратява сривове в системата.

Докато повечето подобни приложения откриват бъгове и повишават скоростта по сравнително сложен начин, PCMedik залага на дружелюбния подход към потребителя и лесната работа. Благодарение на това, PCMedik може да се ползва от всякакви категории потребители, вкл. начинаещи.

Главният прозорец на програмата е максимално опростен – потребителят трябва да избере операционна система, процесор и ниво на ускоряване.

PCMedik променя системните регистри и файлове, с цел да подобри работата на паметта, опресняването на екрана, анимациите, сигурността и други параметри. Приложението предлага и софтуерно-базиран овърклок за ускоряване на работата на процесора и паметта. Лиценз: Платен (Trial).

Промени в PCMedik 8.3.7.2022:

– Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Купи PCMedik сега!

Официална страница
Изтегли: PCMedik 8.3.7.2022 (3.81 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари