pdfFactory 6.35

0
1740

pdfFactory е програма, която ще ви даде възможност да създавате и разглеждате PDF (Portable Document Format) без да имате големи познания в работата с PDF. Също така ще можете бързо и лесно да работите с вече създадени такива. Програмата е с изчистен интерфейс и е насочена към масовия потребител.

Приложението pdfFactory помага на начинаещите потребители в създаването на PDF файловe. Разработчикът на програмата, FinePrint Software, се е постарал максимално да опрости нейното използване.

Създаването на PDF може да стане чрез множество приложения, които поддържат печат. Ще трябва да използвате командата Файл>Печат, като изберете Fine Print pdfFactory, а не принтера. Програмата поддържа също създаване на PDF проекти от няколко документа (файлове), както и режим за предварителен преглед.

FinePrint pdfFactory Pro се отличава от стандартната версия на програмата с няколко допълнителни възможности, като добавяне на номер на страниците, воден знак, автоматичен имейл и някои други. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в pdfFactory 6.35:

fixed a bug that sometimes caused pdfFactory to become unresponsive when the mouse was right-clicked
fixed a bug that caused extraneous white lines to appear in the onscreen preview
fixed display and scrolling bugs that sometimes happened when fine-zooming in thumbnail view (i.e. Ctrl+Alt+0, Ctrl Alt +, Ctrl Alt-)
fixed a bug that caused the Send command to fail for long email messages

Официална страница
Изтегли: pdfFactory 6.35 (11.2 MB)
Изтегли: pdfFactory Pro 6.35 (11.9 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за