PerfectDisk 14 Build 900 Professional

0
1673

PerfectDisk подрежда файловете по диска ви последователно, като така намалява времето за четенето им и освобождава свободно пространство. Гарантирана за качество от Microsoft, PerfectDisk е една от най-добрите програми за дефрагмент на вашата операционна система. PerfectDisk ще покрие всички ваши желания и изисквания относно диск дефрагментацията, оптимизирането и укрепването на вашия Windows.

PerfectDisk съчетава в себе си висока скорост на работа, универсалност и пълен контрол от страна на ползващия с възможност за разгръщане, както на отделни компютри, така и на сървъри в мрежата.

Програмата има средства за извършване на автоматична и «тиха» дефрагментация, предвиден е за работа с дискове с големи обеми. Конзолата за управление Command Center прави пределно опростен процеса на настройка и управление във всякакво обкръжение.

За разлика от подобни програми, PerfectDisk може да работи на всякаква Windows-платформа с всяка файлова система даже при минимум свободно дисково пространство, позволява да се дефрагментират не само файлове, но и MFT (главната таблица на файлове в NTFS-раздела), файлове за метаданни, бази MS Exchange.

Ако държите на дефрагментация, оптимизация и укрепване на свободното място на твърдия ви диск, то ще откриете, че PerfectDisk ще оправдае високите ви очаквания. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в PerfectDisk 14 Build 900 Professional:

  1. Changes made to support Windows 11 (PerfectDisk Pro, Professional Business).
  2. Changes made to support Windows Server 2022 (PerfectDisk Server, vSphere, Hyper-V).
  3. Improvements made to defrag engine (All Editions).
  4. Improvements made for connectivity to ESX Hosts/vSphere Servers (PerfectDisk vSphere).
  5. Changes made to support stricter Windows DCOM Server authentication requirements (PerfectDisk Server, vSphere, Hyper-V, Professional Business).

Официална страница
Изтегли: PerfectDisk 14 Build 900 Professional (39.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари