PerfectDisk 14 Build 893 Professional

0
740

PerfectDisk подрежда файловете по диска ви последователно, като така намалява времето за четенето им и освобождава свободно пространство. Гарантирана за качество от Microsoft, PerfectDisk е една от най-добрите програми за дефрагмент на вашата операционна система. PerfectDisk ще покрие всички ваши желания и изисквания относно диск дефрагментацията, оптимизирането и укрепването на вашия Windows.

PerfectDisk съчетава в себе си висока скорост на работа, универсалност и пълен контрол от страна на ползващия с възможност за разгръщане, както на отделни компютри, така и на сървъри в мрежата.

Програмата има средства за извършване на автоматична и «тиха» дефрагментация, предвиден е за работа с дискове с големи обеми. Конзолата за управление Command Center прави пределно опростен процеса на настройка и управление във всякакво обкръжение.

За разлика от подобни програми, PerfectDisk може да работи на всякаква Windows-платформа с всяка файлова система даже при минимум свободно дисково пространство, позволява да се дефрагментират не само файлове, но и MFT (главната таблица на файлове в NTFS-раздела), файлове за метаданни, бази MS Exchange.

Ако държите на дефрагментация, оптимизация и укрепване на свободното място на твърдия ви диск, то ще откриете, че PerfectDisk ще оправдае високите ви очаквания. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в PerfectDisk 14 Build 893 Professional:

Issue with restoring excluded drives fixed.
Windows 10 files that load during boot time defrag automaticaly decompressed to allow boot time defrag to work.
ReFS drives larger than 16TB not being seen/processed correctly issue fixed.

Официална страница
Изтегли: PerfectDisk 14 Build 893 Professional (39.3 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за