Personal Backup 6.3.7.1

0
1748

Personal Backup е програма за създаване на резервни копия на данните и техния запис във вид на папка, която може да бъде записана в компютъра, на външен диск или в мрежови сървър.

Personal Backup може да записва неограничен брой файлове и вложени папки с неограничена дълбочина. Когато се избира папка за архив, всички подпапки се включват в архива.

Налични са филтри, с помощта на които могат да се изключат файлове с определени разширени, по-стари или по-нови от дадена дата.

Целият архив може да бъде компресиран в GZIP формат, а файловете могат да бъдат криптирани чрез AES алгоритъм. Архивите могат да се правят ръчно или автоматично чрез разписание.

Наличен е режим за добавяне само на променените файлове в дадена папка. Интерфейсът на Personal Backup е логично подреден и удобен за работа. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Personal Backup 6.3.7.1:

  • Improved accessibility
  • Support of Windows dark mode
  • New Add-on to backup files from a portable device

Официална страница
Изтегли: Personal Backup 6.3.7.1 за Windows 32-bit (18.7 MB)
Изтегли: Personal Backup 6.3.7.1 за Windows 64-bit (20.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари