PeStudio 9.35

0
4480

PeStudio е безплатен софтуер, който служи за анализ на вашите приложения. С него можете да разглеждате информация за 32-битови и 64-битови програми без да ги стартирате. Поддържаните формати за анализ са *.EXE, *.DLL, *.CPL, OCX, *.AX и *.SYS.

PeStudio е безплатен инструмент, който може да се използва за извършване на статичен анализ на всяко Windows приложение и разкрива не само сурови данни, но също така и Trust показатели.

Изпълнимите файлове, анализирани посредством PeStudio никога не се стартират.
Поради тази причина, може да анализирате подозрителни приложения с PeStudio без риск!

В зависимост от това как се стартира PeStudio има графичен потребителски интерфейс (GUI) или потребителски интерфейс на базата на символи (CUI), което е особено полезно, когато се извършва ориентиран разбор при партиден режим на изпълнимите файлове.

PeStudio е източник на различни видове информация относно дадена програма – всички ресурси, който ползва програмата; всички функции, които притежава програмата; всички функции, които са експортирани от програмата; всички функции, които са ненужни и са експортирани/импортирани от програмата; дали механизмът за изпълнение на данни се използва и др.

PeStudio е полезно приложение най-вече за софтуерни разработчици. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PeStudio 9.35:

. Extend indicators
. Extend detection of .NET Resources
. Extend detection of Tooling

Официална страница
Изтегли: PeStudio 9.35 (1.09 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари