PhotoSpills 4.2

0
59

PhotoSpills е програма за разработване на фотоколажи. Приложението поддържа както използването на предварително подготвени шаблони, така и създаването на много красиви колажи „от нулата“. PhotoSpills разполага и с възможност за автоматична компилация на фотоколажи.

Създателите на PhotoSpills са вградили редица софтуерни инструменти за създаване на композиции от подбрани от потребителите фотографии. За всяко изображение е възможно създаването на отделни рамки и фон, както и избор на ориентация и разположение. Възможно е задаването фона на крайното изображение, както и използването на фотографии с различна резолюция. При импортирането на снимки, PhotoSpills позволява избора на една или няколко фотографии, както и цели папки. Реализирано е добавянето на надписи в колажите. От сайта на разработчика е възможно изтеглянето на много допълнителни шаблони. Програмата е безплатна, но изисква регистрация. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: PhotoSpills
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: PhotoSpills 4.2 (12,6 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари